Magazin

Trafik kazasında 3 arkadaşını kaybeden Ceyhun Fersoy’dan gözyaşlarına boğan paylaşım

Baş Belası isimli tiyatro oyuncuları geçtiğimiz günlerde feci bir trafik kazası geçirdi. Tır ile çarpışan minibüste 3 kişi hayatını kaybetti. Oyun için Amasya’ya giden ekip korkunç kazanın ardından sonra paylaşımlar yapmaya başladı. Ünlü oyuncu Ceyhun Fersoy ölen arkadaşları ile ilgili yaptığı paylaşım duygulandırdı. Detaylar haberimizin devamında…

Çorum’da Baş Belası isimli tiyatro oyunundan sonra Samsun’da sahne almak için oyuncuların bulunduğu A.B.’nin Kullandığı minibüs, H.A.K.’nin kullandığı tıra çarptı. Kazada minibüste sıkışan Tolga Güleryüz, Burak Topçu ve Özgür Karataş yaşamını yitirdi. Hafif yaralanan sürücü A.B. ile Melis İşiten, Filiz Özbek ve Aykut Bektaş, hastanedeki tedavilerinin ardından taburcu edilmişti. Kazada ağır yaralanan Sergen Deveci ise İstanbul’a getirilerek tedavisi tamamlandı.

“Onlara ihanet etmeyeceğiz”

Yaralılar arasında bulunan Ceyhun Fersoy ise tedavisi bitince taburcu oldu. Yaşanan korkunç olaya dair, “Nerden başlasam, nasıl anlatsam bilemiyorum… Gözlerimi kapatıyorum o anı yaşıyorum, açıyorum gerçek olmadığını düşünüyorum… Sanki filmin içinde bir sahneyi oynamış gibiydik, haykırmak isyan etmek istemiyorum, çünkü 3 değerli arkadaşımız bunu istemezdi… Çok değerli yol arkadaşlarımı kaybetmenin üzüntüsünü tarif edemem, Allah düşmanımın başına vermesin… Şimdi ayağa kalkma zamanı… Güçlenip daha iyi olmalıyız, olacağız… Sizlerin sevgisi ve dualarıyla ayaktayız, bu kadar sevildiğimi bilmiyordum… Arayan, mesaj atan herkese sevgiler… Hepinize tek tek teşekkür ediyorum ve sarılıyorum, iyi ki varsınız. 3 değerli dostlarımız için bu bayrağı devralıp yolumuza devam edeceğiz… Onlara ihanet etmeyeceğiz…” şeklinde paylaşım yaparak herkesi üzdü.

Başa dön tuşu